dinsdag 14 januari 2020

Welkom!

Oh, wat leuk dat je mijn blog gevonden hebt! Of, in ieder geval, de moeite hebt genomen om op het linkje te klikken!

Zoals ik al schreef op mijn "oude" blog, See a ladybird, het was voor mij tijd voor wat nieuws. Het laatst schreef ik daar op 18 februari vorig jaar, en daarna door omstandigheden niet meer. Maar ik begon het te missen. Er gebeurden in dat jaar nare, onzekere dingen, maar het was ook een jaar van little sparks. Mooie, kleine dingen om dankbaar voor te zijn. Nieuwe hobby's, Boris met z'n gekke capriolen, een kastje met boeken en zelfgemaakte frutsels voor het huis aan de weg en nog veel meer.

Hoe vaak ik niet gedacht heb :"Oh, dat was leuk geweest om op mijn blog te vertellen", je wilt het niet weten.. Maar goed, tijd genoeg nu om alles in te halen en jullie alsnog mee te laten genieten en misschien ook wel verwonderen. Ik ben nu eenmaal nogal impulsief en, zoals het spreekwoord zegt:"Hoe ouder hoe gekker." Die combinatie leidt soms ook tot voor mij best opmerkelijke "sparks".

Veel leesplezier!

12 opmerkingen:

 1. Dan heb ik de eer om als allereerste hier een reactie te plaatsen. Leuk dat je een nieuw blog start, fijn dat de omstandigheden die je weerhielden van bloggen verbeterd zijn, en ik kijk ook naar die kleine dingetjes, die het leven z'n glans geven. Een kastje langs de weg met handgemaakte dingetjes? Wat een leuk idee! Ben benieuwd wat daar zoal in staat. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe blog, en zet een link op mijn eigen blog, altijd leuk als ik je daarmee aan nieuwe lezers kan helpen.
  Lieve groet van Anja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anja, ik zal binnenkort wat meer vertellen oven mijn "schatkastje", en er dan meteen foto's bij plaatsen!

   Verwijderen
 2. Fijn! Ben benieuwd, goed dat je weer gaat schrijven
  Alleen als ik op t linkje van abonneren klik, lukt dat niet
  groetjes
  Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Roelien, ik ga Junior even vragen hoe dat opgelost kan worden. Sorry voor het ongemak nu...

   Verwijderen
 3. Wat fijn dat je het schrijven weer hebt gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je nieuwe blog ziet er fris uit! Het kan lastig zijn weer in een blogritme te komen, maar je bent je eigen redacteur. Veel plezier met schrijven op je verse blog.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kom daar nu al achter Mirjam... Maar dankjewel hoor!!

   Verwijderen
 5. Wat leuk dat je de draad weer oppakt! Veel sparks gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Even kijken hoe dat moet... Komt vast goed...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je weer schrijft, ik vond je stukjes altijd erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen